Naročilo in dostava

1. KOMERCIALNI POGOJI
Objavljene cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Za posamezne nakupe veljajo cene v trenutku oddaje naročila. Vse cene veljajo za en (1) kos vkolikor ni drugače navedeno. Vse cene izdelkov so izražene v EUR.

1.1 PLAČILO PO POVZETJU Z GOTOVINO
V kolikor želite, da vam je naročeno blago dostavljeno na dom, delovno mesto ali katerikoli drug naslov v Sloveniji in se odločite za plačilo po povzetju, je možno le plačilo z gotovino. Ob prevzemu naročenega blaga morate biti prisotni na mestu, ki ste ga navedli za dostavo in imeti gotovino za plačilo kupnine. Če vas v trenutku dostave ne bo na navedem naslovu, pošilko lahko prevzamete na pošti, navedeni v obvestilu o dostavlljeni pošiljki. Vkolikor pošiljke ne boste prevzeli in jo bo dostavna služba vrnila na naše stroške k nam, vam bomo zaračunali stroške v višini 8,00 EUR.

1.2 PLAČILO PO PREDRAČUNU
V primeru, da izberete plačilo po predračunu se za vas kreira predračun s potrebnimi podatki za izvedbo plačila, ki ga boste po oddaji naročila prejeli na vaš elektronski naslov. Veljavnost predračuna je zaradi rezervacije zalog 3 dni. Po plačilu predračuna nam po elektronski pošti pošljete potrdilo o plačilu in vaše naročilo vam bomo poslali v roku 24 ur. V kolikor potrdila o plačilu ne pošljete, bomo podatek o plačilu predračuna prejeli naslednji dan in bo odprema vašega naročila izvedena takrat.

2. POSEBNA PONUDBA
Posebna ponudba je ponudba, ki velja v določenem časovnem obdobju oziroma do odprodaje zalog.

3. NAROČANJE - SKLEPANJE POGODBE NA DALJAVO
Sprejeta naročila obravnavamo kot nepreklicna. Kupec lahko brez dodatnih obveznosti naročilo prekliče v času od izdaje naročila do prejema elektronskega obvestila, da je naročilo v izvedbi (dokler ima naročilo status „V čakalni vrsti”). Za ogled blaga in ostalih izdelkov prijava v spletno trgovino ni obvezna.

3.1 POTEK NAROČANJA
Ko ste našli izdelk po vašem okusu, ga s klikom na gumb dodate v košarico. Ko ste košarico napolnili z izbranimi izdelki, ki jih kupujete, kliknete na gumb „Na blagajno”. V tem koraku je potrebna prijava v našo spletno trgovino; v kolikor še niste registriran uporabnik je potrebno izvesti registracijo, kjer izpolnite obrazec potreben za dostavo izbranega blaga.
• V prvem koraku potrdite način pošiljanja in po potrebi izberete drug naslov za dostavo.
• V drugem koraku izberete način plačila in si ogledate informacije o vašem naročilu.
• V tretjem koraku preverite podatke o vašem nakupu ter naročilo potrdite. S klikom na gumb „Oddaj” naročilo oddate in potrdite, da ste v celoti seznanjeni s splošnimi pogoji poslovanja trgovine ByJernej.si in podjetja Martin Podgoršek s.p., ter da ste bili na njih opozorjeni pri registraciji in soglašate s splošnimi pogoji poslovanja.
Ko je status naročila spremenjen in se nahaja: „V obdelavi”, „Poslano” ali „Dostavljeno”, naročila ni več mogoče odpovedati/preklicati.
Ob prevzemu blaga prejmete originalen izvod računa, kopijo računa in naročila pa hranimo v našem arhivu.
Jernej Podgoršek s.p. lahko v izjemnih primerih vašega naročila ne potrdi, (primer: naročilo za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji ne more izvesti, zavrne) o čemer boste obveščeni preko elektronske pošte na elektronski naslov v vašem računu.
Za vaše zaupanje ob nakupu nakita se vam najlepše zahvaljujemo.

3.2 DOBAVNI ROK
Priprave za dostavo oziroma izdajo vašega naročila stečejo takoj, ko prejmete elektronsko obvestilo, da je vaše naročilo v izvedbi. Dobavni rok prične teči prvi delovni dan ob 9. uri po prejemu potrdila o plačilu.
Lahko se zgodi, da je izdelek, ki ste ga naročili, pravkar pošel in ga ni več na zalogi. V tem primeru vas bomo o predvidenem novem roku dobave obvestili preko elektronske pošte.

3.3 DOSTAVA
Pri nakupu blaga v vrednosti nad 50,00 € je možnost brezplačne dostave blaga.
Vrednost dostave znaša 2,50 €.

Predvideni rok dostave je 14 dni po oddaji naročila.
Na dan odpreme vašega naročila boste prejeli obvestilo po elektronski pošti.

Nazaj